Graffiti Blog

Graffiti blog mindenkinek, akit foglalkoztat a téma. Képek, videók, hírek, cikkek, és még sok egyéb extra.

Szavazás

My Web Poll
Szeretnél sketch battle-t a blogon?

Igen
Nem

Címkék

Elkészült a Nemzet Színészeinek graffiti-je

2012.03.26. 21:15 Snar

A Suppré-Neopaint faldekorációs csoport tíz nap alatt festette meg a Nemzet Színészei cím néhai birtokosainak portréit a Rákóczi híd (Lágymányosi híd) pesti hídfőjére. A faldekoráció hivatalos átadójára a Nemzeti Színház 10. évfordulójának alkalmából 2012. március 25-én (vasárnap), 14 órakor kerül sor.

A projekt a közvélemény figyelmét először azzal keltette fel, hogy eltűnt róla Raksányi Gellért, azaz Kutya úr a Szomszédokból, pedig az eredeti terveken még szerepelt a képe. Később kiderült, Raksányit egy tervezett liftajtó miatt kellett a bal szélről áttenni a jobb szélre. Azután az szúrt szemet, hogy a Nemzet Színészei közül egyedül Darvas Iván nem szerepel a művön. Mint kiderült, nem politikai okai voltak annak, hogy a színész nem került rá a kompozícióra. A színész özvegye nem járult hozzá Darvas Iván arcképének felfestéséhez.

nemzeti_szineszek.jpg 

A szereplők névsora: Agárdy Gábor, Bessenyei Ferenc, Komlós Juci, Kállai Ferenc, Garas Dezső, Lukács Margit, Sinkovits Imre, Zenthe Ferenc és Raksányi Gellért.

Remélem nem fogják összefirkálni valami hülye kis toyok, szerintem remek alkotás, nekem nagyon tetszik.

FORRÁS 

2 komment

Címkék: képek graffiti legális burner

A bejegyzés trackback címe:

https://graffblog.blog.hu/api/trackback/id/tr164342102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása