Graffiti Blog

Graffiti blog mindenkinek, akit foglalkoztat a téma. Képek, videók, hírek, cikkek, és még sok egyéb extra.

Szavazás

My Web Poll
Szeretnél sketch battle-t a blogon?

Igen
Nem

Címkék

Artbase 2012 - Berlin városi művészeti fesztiválja

2012.08.01. 13:06 Snar

Körülbelül 100 elismert utcai művésszel, többek között Karl Addison and James Bullough, Alias, Buff Diss, Graffiti Research Lab Germany, SAM Crew, Mean Marek, SP-38, Tona és Wurstbande - kétségtelenül az év legnagyobb street-art fesztiválja lesz Berlinben. A szervezők szerint ez a rendezvény nem kommersz fesztivál, csak szimplán egy "nagyvárosi" hétvége. Különböző zenei stílusokkal, és műhelyekkel várja a rendezvényre látogató embereket. Idén a fesztivál Augusztus 24. és 26. között lesz megszervezve Berlinben, pontosan itt: NSA field station Teufelsberg.
Aki teheti, az menjen el, igaz, hosszú út, de érdemes, ha másnem egy nyaralásra tartva útbaejteni, vagy nyaralásról hazafelé tartva visszafelé szétnézni egy kicsit.
Egyébként a hely már most is sok graffitinek örvend, mutatok is párat.
nsa2.jpg

nsa3.jpg

nsa4.jpg

nsa5.jpg

nsa1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: hírek verseny képek street art graffiti épület burner

A bejegyzés trackback címe:

https://graffblog.blog.hu/api/trackback/id/tr514690460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása