Graffiti Blog

Graffiti blog mindenkinek, akit foglalkoztat a téma. Képek, videók, hírek, cikkek, és még sok egyéb extra.

Szavazás

My Web Poll
Szeretnél sketch battle-t a blogon?

Igen
Nem

Címkék

MOP készítése

2012.08.01. 16:13 Snar

MOP-nak nevezik ugye a házikészítésű markereket/squeezereket. Nos, ha markert nem is, de squeezert megéri otthon készíteni, hisz apró pénzből el lehet érni szinte a bolti minőségét. Szerintem a most következő technika lesz a legjobb, nekem bevállt, sok ilyet készítettem már, nem nehéz, és meg van hozzá minden, ami kell, de ha nincs, akkor is szinte ingyen beszerezhető.
Ami kell hozzá:
-egy üres papírragasztós flakon
-anyu régi mosogatószivacsa
-egy kiscsavarhúzó
-penge
-tinta
Fogd a kiürült papírragasztót, és jól mosd ki, ne maradjon benne semmi. Ha jól kimostad, töltsd meg tintával, és dobj bele egy kis csavart, vagy kavicsot, amit akarsz. Ez azért kell, hogy felrázza a festéket, ugyanaz a célja, mint a kis üveggolyónak a kannákban. Ha a tintát betöltötted, jöhet a szivacs. Csak a dörzsi részére lesz szükség, úgyhogy azt szakítsd le, és maga a szivacs része mehet a kukába. Jól tömködd bele a dörzsi részt a lyukba, nehogy szivárogjon. Ha úgy érzed, hogy szükséges, vagdosd le kicsit a szivacs tetejét, és már kész is vagy. Íme egy videó, ami alapján jobban meg fogod érteni szerintem:

Szólj hozzá!

Címkék: videó

A bejegyzés trackback címe:

https://graffblog.blog.hu/api/trackback/id/tr964690649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása